Pizza Flower lansează programul de francizare

Autor: Georgiana Călin Postat la 09 mai 2017 128 afişări

Pizza Flower lansează programul de extindere în sistem de franciză, în cadrul căruia compania îşi propune să deschidă anul acesta noi locaţii în sectoarele 1 şi 2, pe lângă cea existentă în sectorul 3.

Pizza Flower lansează programul de francizare

Costul pentru deschiderea unei locaţii se situează între 18.000 şi 40.000 de euro, în funcţie de suprafaţă şi localizare. Suma include taxa de franciză, costurile operaţionale (pachetul de branding, training pentru personal, acces la canalele de comunicare, drepturi de folosinţă ale mărcii etc.) şi de amenajare a unei locaţii Pizza Flower. Durata minimă a unui contract este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire.

În primul an de la deschidere cifra de afaceri a unei locaţii este de minim 60.000 euro la un număr de 2500 clienţi unici, conform cifrelorînregistrate de către prima unitatePrintre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un nou francizat pentru achiziţionarea licenţei se numără deţinerea sau închirierea unui spaţiu potrivit pentru dezvoltarea afacerii, să rezoneze cu conceptul, să aibă afinitate cu domeniul gastronomic sau al ospitalităţii, să-i facă plăcere să relaţioneze cu clienţii şi să fie implicat zilnic în derularea activităţii.

Partenerii interesaţi de colaborarea în sistem de franciză cu Pizza Flower vor beneficia de suport permanent în acţiunile tactice şi punctuale de comunicare, traininguri, acces la platformele de comunicare ale companiei, precum şi consultanţă pentru activităţile de marketing, reţete, know-how, relaţii cu furnizorii de marfă şi alţi parteneri cheie.

„Obiectivele noastre vizează extinderea reţelei de locaţii Pizza Flower în Bucureşti şi ulterior deschiderea de unităţi în alte oraşe importante din ţară, în funcţie de oportunităţile pieţei. Oferim, alături de know-how, exclusivitate în fiecare teritoriu reprezentat de un sector sau un oraş; de aceea vom deschide maxim o locaţie în fiecare sector şi nu mai mult de 3 locaţii pe an, astfel încât să le oferim colaboratorilor noştri mediul propice pentru dezvoltarea afacerii. Prima locaţie deschisă de noi, în 2016, este situată în sectorul 3, este intrată în al doilea an de activitate şi va activa ca locaţie pilot pentru următoarele zone. La cerere, preluarea primei locaţii este posibilă.”, a declarat Traian Titirişca, Florar Şef Pizza Flower.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.