Pilotul beat, care a agresat o stewardesă de origine română a companiei Emirates şi a ameninţat că aruncă avionul în aer, a pledat vinovat

Postat la 03 august 2018 329 afişări

Un pilot aflat în afara serviciului, care se întorcea de la Madrid în Dubai în luna iunie ca pasager la bordul unei aeronave a companiei Emirates, a lovit o stewardesă de origine română şi a ameninţat că aruncă avionul în aer.

Pilotul beat, care a agresat o stewardesă de origine română a companiei Emirates şi a ameninţat că aruncă avionul în aer, a pledat vinovat

Incidentul s-a petrecut în luna iunie a acestui an. Pilotul de 27 de ani, beat, s-a enervat când stewardesa i-a cerut să stingă ţigara pe care o aprinsese în cabină, transmite Arabian Business.

Bărbatul a lovit-o pe româncă cu pumnul în piept. Echipajul l-a imobilizat, dar, chiar şi aşa, pilotul a distrus un ecran LCD aflat pe scaunul din faţă şi a avariat o fereastră. Mai mult, a ameninţat că aruncă aeronava în aer cu explozibilul pe care îl are la el şi că o ucide pe stewardesă. Pilotul a fost arestat imediat după ce avionul a aterizat în Dubai.

Bărbatul îşi va afla în curând pedeapsa. Procesul lui a început pe 1 august, iar acuzatul a pledat vinovat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
amenintare,
aruncare,
pilot,
companie,
emirates,
romana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.