Philip Morris caută alternativa pentru ţigările tradiţionale

Postat la 01 decembrie 2016 186 afişări

Philip Morris caută alternativa pentru ţigările tradiţionale

Philip Morris International, cea mai mare companie internaţională de tutun, anunţă că ar putea renunţa la vânzarea ţigărilor tradiţionale, în contextul în care a lansat un produs alternativ în Marea Britanie, potrivit Reuters.

Industria tutunului se confruntă cu presiuni în materie de reglementare. Mai mult, o instanţă de judecată din Marea Britanie a respins, miercuri, apelul împotriva noilor reguli care interzic folosirea elementelor de marketing precum logo-uri sau culori pe pachetele de ţigări.

Victoria guvernului din Marea Britanie ar putea motiva alte state să urmeze exemplul şi să intenteze un proces. Astfel, este evidenţiată nevoia companiilor de tutun de a dezvolta opţiuni pentru ţigările tradiţionale, pentru a răspunde grijilor legate de sănătate care îi obligă pe oameni să renunţe la obiceiul care a provocat decese anuale estimate la şase milioane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.