Petrecerile lui Musk cu droguri îi deranjează pe investitori. Ross Gerber: „Sunt doar o distragere de atenţie de la problemele mai grave de la Tesla”

Postat la 07 februarie 2024 20 afişări

Petrecerile lui Musk cu droguri îi deranjează pe investitori. Ross Gerber: „Sunt doar o distragere de atenţie de la problemele mai grave de la Tesla”

Rapoartele care dezvăluie că Musk se droghează cu angajaţii Tesla sunt doar o distragere, spune Ross Gerber.

Investitorul Tesla vorbeşte despre problemele grave pe care le vede la conducerea Tesla. Unii membri ai Consiliului trebuie să-şi recâştige independenţa faţă de Musk, spune Gerber.

Rapoartele potrivit cărora Musk a luat parte la petreceri şi s-a drogat cu membrii Consiliului de Administraţie de la Tesla i-ar putea deranja pe investitori – însă, în final, sunt doar o distragere de atenţie de la problemele mai grave de la conducerea companiei, a declarat investitorul Ross Gerber, potrivit Business Insider.

CEO-ul „The Gerber Kawaski Wealth and Management” a comentat rapoartele recente ale WSJ potrivit cărora Musk s-a drogat cu directorii executivi din cadrul companiilor sale. Potrivit rapoartelor WSJ, directorii s-au simţit obligaţi să se drogheze cu Musk pentru a nu-l supăra.

Martorii care l-au văzut pe Musk drogându-se spun că CEO-ul Tesla a consumat droguri cu Antonio Gracias şi Steve Jurvetson, doi foşti membri ai Consiliului Tesla, precum şi cu Kimbal Musk, fratele lui Elon şi membru al Consiliului Tesla, potrivit raportului.

Cititi mai multe pe www. alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
investitori,
petreceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.