Peste 60% dintre comenzile plasate în septembrie pe platforma Freshful by eMag conţin fructe de toamnă de la şapte producători locali, iar coşul mediu de cumpărături este de 300 de lei

Autor: Roxana Rosu Postat la 03 octombrie 2023 44 afişări

Peste 60% dintre comenzile plasate în septembrie pe platforma Freshful by eMag conţin fructe de toamnă de la şapte producători locali, iar coşul mediu de cumpărături este de 300 de lei

Peste 60% dintre comenzile plasate zilele acestea pe platforma Freshful by eMag conţin fructe de toamnă, precum mere, pere, prune, gutuie sau struguri, coşul mediu de cumpărături fiind de 300 de lei, cu aproximativ 30 de produse.

Clienţii Freshful comandă fructe săptămânal, cele mai căutate fiind merele.

Fructele listate în această toamnă de Freshful by eMAG sunt asigurate de şapte producători români, din judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa şi Argeş. Mai mult, fructele incluse în proiectul Din Livada Freshful by eMAG provin din bazinul pomicol Voineşti, supranumit şi „Patria merelor”.

„Ne adaptăm continuu oferta din platformă şi în fiecare sezon aducem fructele şi legume specifice perioadei în care ne aflăm. Avem o colaborare strânsă cu producători români, din întreaga ţară, inclusiv bazine pomicole sau legumicole cu tradiţie, cu ajutorul cărora punem la dispoziţia clienţilor noştri o varietate mare de sortimente. Anul acesta, observăm o cerere de legume de toamnă în creştere şi ne aşteptăm la o dublare a volumelor vândute comparativ cu anul trecut”, a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Aproximativ 15% din vânzările de fructe de toamnă şi peste 40% din legume sunt eco..  

Frecvenţa comenzilor începe să crească din a doua jumătate a lunii septembrie, în special atunci când perioada concediilor se încheie. Astfel, clienţii revin la obiceiurile de peste an şi plasează mai multe comenzi la final de săptămână, în special în zilele de vineri şi sâmbătă.

Freshful by eMAG a fost lansat în 2021. eMAG Retail SRL, firma care operează platforma, a raportat o cifră de afaceri de 121,2 mil. lei pentru 2022, şi pierderi de 59 milioane lei, Tot anul trecut, com­pania aproape că şi-a dublat numărul de angajaţi, astfel că echipa a ajuns să numere aproape 500 de oameni

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fructe,
emag,
mere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.