Peste 10.000 de români sunt aşteptaţi azi la nunta liderului AUR, George Simion

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 august 2022 36 afişări

George Simion se căsătoreşte, azi, cu Ilinca Munteanu. La eveniment, care are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, sunt aşteptaţi peste 10.000 de oameni. Invitaţii vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, dar şi mititei.

Peste 10.000 de români sunt aşteptaţi azi la nunta liderului AUR, George Simion

Invitaţii la nunta liderului AUR, George Simion, încep să vină dis de dimineaţă, încă de la ora 7.00.

Cununia religioasă va fi oficiată la ora 12.00, într-o bisericuţă de lemn .

Mirele George Simion a anunţat că invitaţii vor avea parte de plimbări cu balonul cu aer cald, contra-cost, demonstraţie de echitaţie şi plimbări cu calul şi teatru de păpuşi pentru copii, iar corturile vor avea tematică folclorică şi sunt amenajate de meseriaşi din mai multe zone ale ţării.

Invitaţii vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc şi mititei, iar berea şi vinul alb şi roşu vor fi oferite la pahar.

Accesul este posibil doar cu prezentarea brăţării oferite de organizatori.

Artiştii care vor cânta la nunta politicianului sunt Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu, Adrian Naidin, dar şi trupa Phoenix.

Conform Antena 3, politicianul a cheltuit, până acum, 12.000 de euro, dintre care doar 7.000 de lei au costat legumele cumpărate de la producătorii români. Sumele de bani ar proveni, de fapt, din cadourile primite de la naşi, dar şi din donaţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simion,
nuntă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.