LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Percheziţii la Nădlac într-un dosar de luare de mită. 47 de angajaţi ai CNAIR sunt suspecţi

Autor: Cosmin Pirv Postat la 13 februarie 2024 31 afişări

Percheziţii la Nădlac într-un dosar de luare de mită. 47 de angajaţi ai CNAIR sunt suspecţi

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul  Arad fac cercetări într-un dosar în care 47 de angajaţi ai CNAIR sunt suspectaţi de luare de mită. Marţi, în acest dosar, au fost făcute două percheziţii la Nădlac 2.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări într-un dosar penal faţă de 47 de suspecţi, angajaţi în cadrul CNAIR, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată, prev. de art. 289 C.p., cu aplic. art. 35 al. 1 C.p”, a transmis Parchetul, printr-un comunicat.

Conform acestuia, marţi, s-au făcut, în această cauză, percheziţii imobiliare la două locaţii din cadrul A.C.Î. Nădlac 2 – Toneta nr. 1 şi 2.

Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul DGA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
percheziţii,
mită,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.