Patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut cu motocicleta poliţistul Bogdan Gigină: "Probabil că o mare vină o are poliţistul"

Postat la 07 decembrie 2016 266 afişări

Petre Mazilu, patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut poliţistul Bogdan Gigină, s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la DNA în calitate de suspect, acesta declarând că semnalizarea gropii s-a făcut "corect" şi că "probabil că o mare vină o are şi tânărul".

Patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut cu motocicleta poliţistul Bogdan Gigină: "Probabil că o mare vină o are poliţistul"

Patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut poliţistul Bogdan Gigină, Petre Mazilu, a declarat că nu are ce să îşi reproşeze în legătură cu modul în care a fost semnalizată groapa.

"Semnalizările au fost corecte. Se ştia de groapă. S-a lucrat trei zile înainte, cu o oră înainte a trecut o delegaţie, chiar a preşedintelui, deci nu se poate spune că nu au fost semnalizate corect. Erau două lămpi, «licurici» cum le spunem noi, care funcţionau. Una funcţiona şi după accident, cea care nu a fost distrusă", a declarat Petre Mazilu, la intrarea în sediul DNA.

Întrebat a cui este resposabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat, Mazilu a spus: "N-aş putea să mă pronunţ eu. Probabil că o mare vină o are şi tânărul şi e păcat că a murit aşa tânăr. Din neatenţia dânsului, probabil. Din câte am înţeles, i s-a spus să se retragă din dispozitiv din cauza condiţiilor meteo. Nu sunt sigur, s-a zvonit. Nu eram în ţară când s-a întâmplat. Plecam, mă pregăteam de plecare. Eu zic că da, s-a respectat întru totul legea. Câteodată în viaţă eşti vinovat numai că exişti. Din toate punctele de vedere, eu zic că a fost semnalizată corect şi a rămas semnalizată corect încă două zile, cât au mai durat lucrările".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.