Participă la concursul BUSINESS Magazin şi poţi câştiga "Antreprenoriat", cartea lui Marius Ghenea (1)

Postat la 09 ianuarie 2012 30 afişări

Pagina de Facebook BUSINESS Magazin a ajuns deja la 4.000 de fani. Ne-am gândit să vă răsplătim fidelitatea cu care ne citiţi, aşa că v-am pregătit un concurs. Punem la bătaie mai multe exemplare din best-seller-ul lui Marius Ghenea, în parteneriat cu School for Startups, "Antreprenoriat - drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri".

Etapa I

Întrebarea zilei de astăzi este:

Ce ţări ale Uniunii Europene vor avea parte de scădere economică în 2012, potrivit estimărilor FMI?

Aflaţi răspunsul în materialele BUSINESS Magazin publicate săptămâna aceasta.

Răspunsurile pot fi trimise până marţi, 10 ianuarie, pe adresa redactia@businessmagazin.ro, iar câştigătorul va fi desemnat miercuri în urma tragerii la sorţi. Nu uitaţi să ne daţi Like!

UPDATE:

Cătălin Luncan este fericitul câştigător al best-seller-ului lui Marius Ghenea, în parteneriat cu School for Startups, "Antreprenoriat". Răspunsul corect la întrebarea -Ce ţări ale Uniunii Europene vor avea parte de scădere economică în 2012, potrivit estimărilor FMI?- este Grecia şi Portugalia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/participa-la-concursul-business-magazin-si-poti-castiga-antreprenoriat-cartea-lui-marius-ghenea-1-9134717
9134717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.