(P) SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului bloc operator complet digitalizat din România, la Spitalul Clinic SANADOR, în care se efectuează intervenţii complexe din chirurgia cardiovasculară minim invazivă

Postat la 20 noiembrie 2023 17 afişări

SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului bloc operator complet digitalizat din România, la Spitalul Clinic SANADOR, în care se efectuează intervenţii complexe din chirurgia cardiovasculară minim invazivă.

 

Sălile de operaţie şi noua secţie de terapie intensivă cardiovasculară inaugurate în urmă cu 12 luni au permis dezvoltarea activităţii Centrului de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă, cu rezultate remarcabile.

 

Dintre intervenţiile pe inimă şi pe vasele mari, 64% au fost realizate prin tehnici minim invazive, chirurgicale, endovasculare sau hibride. Centrul de excelenţă în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România acreditat international.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
chirurgie,
romania,
spital,
interventii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.