(P) Cele mai eficiente 10 măşti pentru păr

Postat la 28 august 2023 118 afişări

(P)  Cele mai eficiente 10 măşti pentru păr

Un păr sănătos, strălucitor şi bine îngrijit este visul multor persoane. Însă, din cauza factorilor de mediu, utilizării frecvente a produselor de styling şi a altor agresori, părul poate deveni uscat, fragil şi lipsit de vitalitate. În ultimii ani, industria cosmetică a făcut progrese semnificative în dezvoltarea unor măşti speciale pentru păr, care îşi propun să ofere o îngrijire profundă, revitalizând şi întărind firul de păr.

În articolul de astăzi, îţi prezentăm cele mai eficiente măşti cosmetice pentru păr în 2023, care voi fi indispensabile în rutina de îngrijire a podoabei capilare.

1. La’dor Hydro LPP Treatment (restaurarea şi protecţia părului)

O mască profesională pe bază de colagen hidrolizat. Este capabilă să refacă chiar şi şuviţele puternic traumatizate, să sigileze vârfurile despicate, să redea elasticitatea şi strălucirea părului.

Colagenul hidrolizat învăluie fiecare fir de păr şi îl face mai puternic şi mai rezistent la mediul înconjurător. Revitalizează şuviţele prea uscate şi le conferă volum. Uleiul de măsline oferă părului protecţie, iar extractul de ulei din seminţe de morcov elimină toxinele care rămân în păr după colorare, netezeşte părul, îl face mai mătăsos.

Acest tratament pentru păr a primit o mulţime de recenzii elogioase din partea utilizatorilor. Multe fete remarcă faptul că, după utilizarea ei, părul devine mai sănătos şi mai neted.

2. GARNIER Fructis SuperFood Banană (98% ingrediente naturale)

O mască 3 în 1 pentru hrănirea intensivă a părului, capabilă să refacă şuviţele foarte uscate şi lipsite de viaţă. Formula sa este alcătuită din 98% ingrediente naturale. Banana înmoaie părul şi îi oferă hidratare. Uleiurile de cocos, de shea şi de măsline refac firele deteriorate. Glicerina hidratează eficient. Produsul este potrivit pentru îngrijirea părului lung, colorat şi rebel.

Produsul poate fi folosit în trei moduri: ca balsam, ca mască de păr şi ca îngrijire îndelungată, aplicându-se doar pe vârfuri. Compoziţia produsului nu conţine parabeni, siliconi sau ingrediente artificiale care pot provoca deteriorarea părului şi a scalpului.

3. Compliment Naturalis Mască de păr 3 în 1 cu piper (pentru a accelera creşterea părului)

Multe femei ştiu cât de dificil este să crească părul lung. Cu toate acestea, există produse care ajută la obţinerea mai rapidă a rezultatelor, cum ar fi masca de păr pe bază de piper de la brandul Compliment. Aceasta activează foliculii, îmbunătăţeşte creşterea părului şi previne căderea acestuia.

Compoziţia include capsaicina - este un piper arzător, care are un puternic efect de încălzire. De asemenea, în compoziţie există un ester natural de vanilie, care sporeşte efectul piperului. În combinaţie, aceste două ingrediente încălzesc straturile superioare ale pielii, cresc fluxul sanguin, accelerează creşterea buclelor, le face mai groase. Acest tratament pentru creşterea părului umple structura firelor cu substanţe nutritive, le oferă o barieră protectoare, previne fragilitatea şi uscarea lor. Nu conţine siliconi. Poate fi folosit pe părul vopsit, deoarece previne pierderea culorii.

Această mască inovatoare, precum şi alte produse eficiente şi de înaltă calitate pot fi achiziţionate din magazinul online Makeup, accesează link-ul https://makeup.ro/categorys/22812/

4. ESTEL CUREX Therapy Vita-terapie (nutriţie şi protecţie UV)

ESTEL CUREX Therapy Vita-terapie reprezintă un tratament unic pentru părul deteriorat. Cosmeticul hidratează firele şi le saturează cu substanţe utile. Este creat doar pe bază de componente naturale. Uleiul de jojoba şi betaină hidratează buclele, iar vitamina E şi pantenolul umplu buclele cu strălucire sănătoasă.

Ca urmare a utilizării acestui produs, părul devine strălucitor, elastic şi frumos, mai uşor de pieptănat. Masca protejează, de asemenea, părul de razele UV, de schimbările de temperatură şi de factorii externi agresivi.

5. L’Oreal Professionnel Absolut Repair (pentru păr foarte deteriorat)

Masca de păr de la marca franceză L'Oreal, reface şi hidratează perfect părul care a fost supus la colorări frecvente şi la alte efecte negative. Produsul are o textură cremoasă şi moale, se distribuie uşor pe fire şi se spală fără efort. După procedură, părul devine neted şi mătăsos.

În compoziţia acestui tratament pentru păr deteriorat se regăseşte un extract de boabe de quinoa aurie, precum şi proteine de grâu, care întăresc părul, îi oferă protecţie împotriva factorilor externi. Produsul este potrivit pentru îngrijirea părului natural, precum şi a celui vopsit. Este recomandat în special pentru şuviţele foarte deteriorate, fragile şi uscate, cu vârfuri despicate.

6. ESTEL OTIUM AQUA (pentru hidratarea intensivă a părului)

O mască profesională care revitalizează rapid părul. Chiar şi atunci când este folosită o dată pe săptămână, oferă rezultate tangibile. Produsul hidratează eficient firele, le hrăneşte, le conferă elasticitate.

Compoziţia conţine betaină, aminoacizi, lanolină, proteine, care umplu părul cu umiditate şi contribuie la păstrarea acesteia în interiorul firului de păr. Produsul sigilează zonele deteriorate ale stratului de cheratină, oferă firelor protecţie împotriva electricităţii statice. Masca are un parfum plăcut, cu note de caprifoi, osmanthus şi cireşe.

7. Syoss REPAIR Mască intensivă (pentru păr slăbit şi deteriorat)

Acest tratament pentru păr conţine extract de camelie japoneză. Produsul hrăneşte intensiv şi întăreşte buclele, reduce ruperea firelor cu până la 95%. Produsul este conceput pentru a reface firele subţiri şi slăbite. Le redă elasticitatea, strălucirea frumoasă, le protejează împotriva deteriorării ulterioare.

Dacă îţi vopseşti des părul, foloseşti produse de styling, acest remediu te va ajuta să menţii sănătatea şi atractivitatea părului tău. Această mască conţine de 5 ori mai mulţi aminoacizi decât alte produse marca Syoss.

8. Kapous Professional mască cu extract de grâu şi bambus (cu efect de îngrijire de salon)

O mască de păr nutritivă, în compoziţia căreia se găseşte bambus şi extract de grâu. Oferă îngrijire pentru părul slăbit care şi-a pierdut vitalitatea.

Proteinele din grâu refac stratul de cheratină al părului, îl umple cu substanţe nutritive. Bambusul face firele mai elastice, uşoare, facilitează pieptănarea şi conferă volum. Ca urmare a utilizării regulate a acestei măşti, părul devine mai ascultător şi mai uşor de coafat

9. Eveline, Mască de păr Aroma Coffee (pentru creşterea rapidă a părului)

Această mască super populară de la Eveline are la bază extractul natural de cafea şi este concepută pentru părul slab şi fragil. Aceasta întăreşte foliculii, prevenind în mod eficient căderea părului, iar extractul de ardei roşu creşte fluxul sanguin şi activează procesele metabolice la rădăcină, stimulând şi accelerând vizibil creşterea părului rapid.

Datorită texturii sale delicate, produsul este uşor de aplicat şi distribuit, facilitează pieptănarea, lăsând firele uşor de aranjat, strălucitoare şi hrănite.

10. ESTEL Keratin Mască de keratină (revitalizarea părului din interior spre exterior)

Dacă părul tău a devenit casant şi este deteriorat, o mască de keratină te va ajuta să îl refaci.

Complexul cu keratină, care este inclus în compoziţia produsului, este capabil să pătrundă adânc în structura părului şi să asigure regenerarea acestuia. Produsul are un efect de acumulare. Ca urmare a utilizării sale regulate, şuviţele devin dense, puternice şi strălucitoare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.