Oraşul unde a nins în mijlocul verii în timp ce toată lumea suferă de căldură

Autor: Andreea Tobias Postat la 29 august 2023 1148 afişări

Oraşul unde a nins în mijlocul verii în timp ce toată lumea suferă de căldură

Oraşul italian Sestriere s-a trezit acoperit de zăpadă, cu 5 centimetri de omăt pe jos. Deşi vremea rea şi scăderea temperaturilor fuseseră anunţate, zăpada din Alpi nu era aşteptată în august.

La o altitudine de 2.000 de metri, drumurile au fost acoperite, luni, cu primii fulgi de zăpadă după temperaturile extrem de ridicate din ultimele luni. Evenimentul neobişnuit pentru această perioadă a scos drumarii în stradă, conform la7.

În ultimele zile, un val de vreme rea a lovit nordul Italiei, cu furtuni puternice şi inundaţii au provocat numeroase probleme: https://www.la7.it/intanto/video/sestriere-prima-neve-dopo-il-caldo-record-il-video-28-08-2023-500217

Sestriere se află în provincia Torino, regiunea Piemont, Italia. Localitatea din nord-vestul Italiei este o regiune adecvată sporturilor de iarnă, fiind aproape de graniţa cu Franţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
ninsoare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.