Orasul Tandarei, supranumit Beverly Hills al "gangsterilor tigani" de catre presa britanica

Postat la 19 mai 2011 861 afişări

Orasul Tandarei din judetul Ialomita, faimos pentru cazul unei retele infractionale ce trafica minori in Marea Britanie, a fost supranumit Beverly Hills al "gangsterilor tigani" de catre presa britanica ce analizeaza luxul in care traiesc acestia, potrivit The Sun.

"Arata ca Beverly Hills - un cartier la moda cu vile care iti iau ochii ce ar putea fi resedintele unor vedete de film sau designeri vestimentari ce conduc Porsche. Dar este micul oras Tandarei din Romania", relateaza The Sun, care adauga ca fastuoasele vile sunt locuite de "gangsteri tigani", care le-au construit cu milioane de lire sterline provenite din asistenta sociala britanica.

Potrivit Scotland Yard, peste o suta de vile din Tandarei au fost construite de o retea de mafioti de etnie roma, formata din 30 de membri, cei mai multi inruditi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oras,
Tandarei,
gangsteri,
presa
/actualitate/orasul-tandarei-supranumit-beverly-hills-al-gangsterilor-tigani-de-catre-presa-britanica-8274805
8274805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.