Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de CARANTINĂ

Autor: Cosmin Pirv Postat la 25 noiembrie 2020 4864 afişări

Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de CARANTINĂ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş a anunţat miercuri că au fost iniţaite demersurile pentru prelungirea carantinei în oraşul Baia Mare. 

Conform CJSU Maramureş, carantina ar urma să fie prelungită începând de miercuri, de la ora 17.00.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş este abilitat să informeze opinia publică despre faptul că au fost iniţiate la nivel central, având în vedere analiza evoluţiei situaţiei epidemiologice, procedurile stabilite de legislaţia în vigoare pentru prelungirea măsurii de carantină zonală a municipiului Baia Mare, începând de astăzi, 25 noiembrie a.c., ora 17.00”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Maramureş.

Autorităţile anunţă că după primirea ordinului şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, vor fi comunicate măsurile care trebuie respectate în municipiul reşedinţă de judeţ.

Oraşul Baia Mare a intrat în carantină în 11 noiembrie de la ora 17.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carantină,
prelungire,
prefectură

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.