Oraşul din România care nu se mai opreşte din dezvoltare tocmai a inaugurat nu mai putin de 7 pasaje rutiere într-o singură zi

Postat la 20 ianuarie 2024 29886 afişări

Oraşul din România care nu se mai opreşte din dezvoltare tocmai a inaugurat nu mai putin de 7 pasaje rutiere într-o singură zi

Pe 31 decembrie, in Oradea au fost inaugurate nu mai putin de 7 pasaje rutiere in zona Centrului Civic si a Pietei Cetate. Aceste reprezinta cele mai mari lucrari din ultimii 30 ani.

Noile pasaje vor duce la eliminarea blocajelor in trafic in cel mai important nod rutier din interiorul orasului, vor asigura circulatia fluenta a tramvaielor si respectarea cadentei acestora iar piata de deasupra pasajului mare, intre Catedrala Ortodoxa si Parcul 1 Decembrie, va asigura traversarea in siguranta a pietonilor dinspre centrul vechi inspre cetate, a transmis Primaria Oradea.

„Aceste pasaje sunt cadoul pe care oradenii, prin rabdarea de care au dat dovada in timpul lucrarilor, l-au ‘imprumutat’ constructorilor si municipalitatii, si care acum le este restituit, pentru a se bucura din plin de el, dupa cum merita”, a transmis primarul Florin Birta.

Orasul a intampinat sarbatoreste inaugurarea lantului de tuneluri, transmite presa locala. Bisericile au tras clopotele, iar soferii au claxonat puternic.

„Daca inainte aveai nevoie si de un sfert de ora sa treci prin fata catedralei ortodoxe si a pietei Cetate dinspre gara spre Nufarul, duminica la pranz am traversat centrul civic fara probleme, in nici 3 minute”, a declarat un sofer.

Cititi mai multe pe www.aktual24.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltare,
oprire,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.