Oraşul cu cel mai curat aer, cel mai bun sistem medical şi cel mai scăzut nivel al criminalităţii

Autor: Florin Casota Postat la 24 martie 2017 63150 afişări

Mercer, companie de consultanţă, efectuează în fiecare an un studiu pentru clasificarea calităţii vieţii în 231 de oraşe mari din întreaga lume, ţinând cont de 39 de criterii.

Oraşul cu cel mai curat aer, cel mai bun sistem medical şi cel mai scăzut nivel al criminalităţii

Pentru a opta oară consecutiv, Viena este oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii. Pentru a stabili acest lucru au fost evaluate climatul politic, social, economic, serviciile de îngrijire mediacală etc, informează rte.ie

După Viena urmează Zürich (2), Auckland, (3), München (4), Vancouver (5) Düsseldorf (6), Frankfurt (7), Geneva (8), Copenhaga (9) şi Basel (10). Aşadar, majoritatea oraşelor din clasament sunt europene.

Faţă de 2016, Bruxelles a pierdut mai multelocuri (27 acum), la fel şi Roma (57) sau Istanbul ( 133). Bucureştiul ocupă locul 107.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.