Opoziţia susţine VICTORIA în Camera Deputaţilor şi revocarea lui Dragnea de la conducere: Recunoaşteţi votul/ Iordache se opune: A fost un simulacru de vot/ Pe ce se bazează cele două variante

Postat la 05 decembrie 2018 31 afişări

Deputatul PNL Raluca Turcan susţine că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de preşedintele de for, a respectat procedura, aşa că Liviu Dragnea a pierdut funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Turcan afirmă că dacă nu e recunoscut votul, Opoziţia va părăsi plenul.

Opoziţia susţine VICTORIA în Camera Deputaţilor şi revocarea lui Dragnea de la conducere: Recunoaşteţi votul/ Iordache se opune: A fost un simulacru de vot/ Pe ce se bazează cele două variante

"Dl Dragnea a fugit. A capturat statul român şi prin interpusi, exact aşa cum fac infractiorii. Iar cel mai umil şi slugarnic interpus este Florin Iordache. Realitatea este că majoritatea PSD ALDE nu mai există. Punct. Doi -Liviu Dragnea este revocat din funcţia de presedinte al Camerei Deputaţilor. Florin Iordache este revocat din funcţia de vicepreşedinte al camerei Deputaţilor. 4. Procedura de vot stabilită pentru a merge mai departe cu orice fel de lege e votul cu mâna ridicată", a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a mai spus că: "PNL, USR, PMP, ProRomania, neafiliaţi nu mai pot tolera modul abziv in care ati confiscat Camera Deputaţilor. Dacă nu luaţi act de voturile date democratic, toţi cei menţionaţi îşi rezervă dreptul de a părăsi lucrările".

Opoziţia se bazează pe votul dat la iniţiativa vicepreşedintelui Marilen Pirtea, care a mers la microfonul unde se ţin discursurile şi a cerut vot, în timp ce Florin Iordache, cel care prezida forul, striga la microfon: "Vă faceţi de râs".

Tomac: Astăzi Opoziţia a reuşit să îl înlăture pe Liviu Dragnea. Este marea victorie

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat, miercuri, că în şedinţa de plen Opoziţia a reuşit să îl ”înlăture pe Liviu Dragnea”, fiind ”marea victorie pe care o aşteapta ”o naţiune întreagă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vot,
dragnea,
deputati,
opozitie,
camera deputatilor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.