Operatorul telecom din România care îţi dă un Galaxy S8 la preţ de 1 leu dacă treci la ei din alte reţele

Postat la 13 noiembrie 2017 3312 afişări

Telekom România, al treilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va desfăşura în perioada 10-26 noiembrie o campanie promoţională în cadrul căreia mai multe smartphone-uri vor fi disponibile la un preţ special de 1 leu pentru clienţii care îşi transferă numărul din alte reţele mobile şi încheie un contract de abonament, mutare care face parte dintr-o ofensivă comercială derulată de grup pentru a recâştiga teren pe piaţa mobilă.

Operatorul telecom din România care îţi dă un Galaxy S8 la preţ de 1 leu dacă treci la ei din alte reţele

Printre smartphone-urile disponibile la tariful redus se numără şi vârful de gamă Samsung Galaxy S8 (cu un abonament de 45 de euro pe lună), însă operatorul nu precizează câte unităţi sunt disponibile la acest preţ.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.