OpenAI scade preţurile la noul model GPT 3.5 Turbo şi anunţă corecturi pentru "lenea" GPT 4 Turbo

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 ianuarie 2024 13 afişări

OpenAI este pregătit să introducă un nou model GPT 3.5 Turbo - acelaşi model folosit pentru ChatGPT - şi va reduce preţurile produsului pentru a treia oară în ultimul an. Compania a anunţat şi corecturi la modelele actuale pentru a rezolva cazurile de "lene".

OpenAI scade preţurile la noul model GPT 3.5 Turbo şi anunţă corecturi pentru "lenea" GPT 4 Turbo

Noul model GPT-3.5 Turbo va fi introdus săptămâna viitoare, iar preţurile de intrare şi de ieşire pentru acest model vor fi reduse cu 50% şi 25%.

Preţurile mai mici ar putea fi un rezultat al eforturilor companiei de a raţionaliza şi îmbunătăţi modelele din ultimele luni, a relatat joi TechCrunch.

Noul model GPT-3.5 Turbo, care a fost denumit 0125 pentru data anunţului, va include, de asemenea, mai multe îmbunătăţiri ale produsului, inclusiv o precizie mai mare la răspunsurile în formatele solicitate şi remedieri de erori, potrivit OpenAI.

GPT-3.5 Turbo a devenit standardul industriei în rândul altor modele de inteligenţă artificială care încearcă să concureze cu acurateţea şi recunoaşterea mărcii OpenAI.

OpenAI introduce, de asemenea, o versiune actualizată a modelului de previzualizare GPT-4 Turbo. În timp ce acest model este mai avansat decât modelele anterioare în îndeplinirea unor sarcini precum generarea de coduri, noua versiune va remedia un bug anterior din GPT-4 Turbo, menit să reducă cazurile de "lene" în care modelul nu îşi îndeplinea sarcina, a precizat compania.

Actualizarea vine la aproximativ trei săptămâni după ce OpenAI a redeschis înscrierile pentru modelul său de abonament, ChatGPT Plus, care este alimentat de GPT-4. Abonaţii la acest serviciu au acces la mai multe caracteristici, inclusiv posibilitatea de a interacţiona cu chatbotul prin voce şi de a se angaja în conversaţii "back-and-forth" cu produsul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
openai,
gpt,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.