Omniasig are oficial un nou preşedinte

Autor: Ana Raduta Postat la 02 decembrie 2011 56 afişări

Omniasig Vienna Insurance Group a primit din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor avizul favorabil pentru numirea lui Artur Borowinski în funcţia de preşedinte al directoratului companiei.

Artur Borowinski lucrează în asigurări în anul 2000, ca specialist în departamentul de analiză şi dezvoltare din cadrul Compensa Asigurari Generale, din Polonia. În 2002, a fost numit director adjunct control financiar în cadrul Compensa Asigurări Generale şi de Viaţă. De asemenea, a condus pentru doi ani şi jumătate departamentul de reasigurări din Compensa Asigurări Generale. Din 2007, s-a alaturat echipei PZM TU SA Vienna Insurance Group, ca vice-preşedinte al directoratului. în România, activitatea lui Artur Borowinski a început în anul 2010, când a fost numit membru în Consiliile de Supraveghere ale companiilor membre VIG din România.

Omniasig va fuziona cu BCR Asigurări, conform deciziei Vienna Insurance Group, acţionarul majoritar al ambelor companii. Omniasig activează pe piaţa asigurărilor din România din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membră a Vienna Insurance Group.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omniasig-are-oficial-un-nou-presedinte-9024476
9024476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.