Olguţa Vasilescu: Sunt convinsă că hipsterii care au votat în mai Dreapta, joi au sărbători cu şampanie şi apoi au văzut 1.000 de km de autostradă construiţi de PNL

Postat la 16 octombrie 2019 100 afişări

Olguţa Vasilescu: Sunt convinsă că hipsterii care au votat în mai Dreapta, joi au sărbători cu şampanie şi apoi au văzut 1.000 de km de autostradă construiţi de PNL

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu l-a criticat sâmbătă pe Victor Ponta spunând că din cauza trădării lui, PSD, un partid de 40%, va ajunge în opoziţie. Vasilescu i-a transmis şi un mesaj făcând referire la fabula "Toporul şi pădurea", de Grigore Alexandrescu.

"Joi am pierdut guvernarea. Vestea bună este că foatrte curând românii o să poată să facă o comparaţie. Sunt convinsă că hipsterii care au votat în mai Dreapta, joi au sărbători cu şampanie şi apoi au văzut 1.000 de km de autostradă construiţi de PNL, au văzut trenurile aducânt Diaspora acasă, au văzut cele 20 de spitale nou construite de guvernarea lui Iohannis şi au văzut cum au dat năvală investitorii străini.

Sigur că toate lucrurile acestea nu s-au întâmplat şi nici nu o să se întâmple. O să vadă cum li se taie veniturile, IT-iştii vor vedea cum o să le crească impozitele, o să vadă toţi angajaţii cum trebuie să meargă la lucru sâmbăta şi o să vadă bugetarii cum vor fi concediaţi. De ce credem că se întâmplă? pentru că s-au mai întâmplat? De ce nu îl credem pe Iohannis acum că nu vor tăia pensiile şi salariile. Pentru că asta ne-a spus Băsescu în 2009 şi ştim ce s-a întâmplat", a spus Olguţa Vasilescu.

Cititi mai mutle pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olguta vasilescu,
construire,
autostrada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.