OFICIAL | Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus. Anunţul făcut de Real Madrid

Postat la 10 iulie 2018 249 afişări

Transferul lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) a fost anunţat oficial de Ronaldo prin intermediul unui comunicat de presă. Portughezul a fost cedat de Real Madrid în schimbul a 105 milioane de euro.

OFICIAL | Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus. Anunţul făcut de Real Madrid

Telenovela plecării lui Ronaldo de la Real a început după finala Ligii Campionilor. "Galacticii" au învins Liverpool cu scorul de 3-1 la Kiev, dar Cristiano a avut o declaraţie surprinzătoare după fluierul final:"A fost foarte frumos să joc pentru Real Madrid. Nu am dubii, sunt decis. Vă voi spune mai multe pe viitor. Le voi oferi un răspuns clar suporterilor, aceştia au fost mereu lângă mine."

Unul dintre principalele motive pentru care Ronaldo a ales să plece de la Real Madrid în reprezintă conflictul cu fiscul spaniol. Autorităţile au cerut închisoare cu executare pentru starul portughez, care însă a ajuns la un acord cu reprezentanţii statului şi va plăti 18.8 milioane de euro pentru a rămâne în libertate. Ronaldo e acuzat că a fraudat statul spaniol cu 14.7 milioane de euro.

La Juventus, Cristiano Ronaldo va purta numărul 7, care a fost eliberat de fostul purtător, Juan Cuadrado. CR7 va avea un salariu anual de 30 de milioane de euro la Torino, după ce a semnat un contract valabil până în 2021. În 438 de meciuri jucate pentru Real Madrid, Cristiano Ronaldo a marcat de 450 de ori şi a pasat decisiv în 131 de rânduri.

Cititi mai multe pe www.prospor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.