Oferta bombă cu care Telekom chiar speră să răvăşească piaţa

Postat la 23 octombrie 2017 1016 afişări

Grupul Telekom România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii fixe şi mobile, a lansat discret o ofertă-şoc, pe care are însă în plan să o transforme într-un element central al campaniilor sale de promovare, cu speranţa că va reuşi să răvăşească piaţa şi să pună capăt declinului înregistrat de baza de clienţi după rebrandingul din 2014: acces nelimitat la internet, fără limită de trafic, prin tehnologia 4G pentru toate abonamentele noi şi pentru contractele prelungite sau portate (transferate cu păstrarea numărului) din alte reţele

Oferta bombă cu care Telekom chiar speră să răvăşească piaţa

- opţiune care practic face ca principalul diferenţiator între planurile tarifare să devină smartphone-ul achiziţionat şi preţul acestuia.

 

“Opţiunea Net nelimitat presupune internet de mare viteză, fără limitare, la viteze 4G fără limită de trafic, şi fără cost adiţional”, conform datelor furnizate de agenţii de vânzări din magazine şi din call-centere. “Opţiunea se activează automat şi este disponibilă la toate planurile tarifare din portofoliul Telekom : Mobil 7, Mobil 7 fără telefon,10,12,13,15,17,20, şi Mobil 25”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
oferta,
speranta,
bomba,
internet,
4g,
acces,
limitare,
servicii,
soc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.