Oamenii de la Mittal Steel

Postat la 06 aprilie 2006 1 afişăre

Echipa formata de Lakshmi Mittal este responsabila pentru achizitiile de succes ale grupului si pentru transformarea unor combinate falimentare in companii profitabile.

Echipa formata de Lakshmi Mittal este responsabila pentru achizitiile de succes ale grupului si pentru   transformarea unor combinate falimentare in companii profitabile. 

ADITYA MITTAL
PRESEDINTE DIRECTOR FINANCIAR MITTAL STEEL: In varsta de 28 de ani, fiul lui Lakshmi Mittal a jucat un rol important in toate achizitiile, de cand a inceput sa lucreze pentru LNM, in 1997. El este mostenitorul afacerilor grupului. 

MALAY MUKHERJEE
DIRECTOR DE OPERATIUNI ISPAT INTERNATIONAL: A avut, pe rand, functii de conducere la Ispat Europe, Ispat Mexicana si Ispat Karmet. Are o experienta de 29 de ani in industria siderurgica. 

SUDHIR MAHESHWARI
DIRECTOR FINANCIAR AL LNM HOLDINGS: A venit in grup in 1989 si este director financiar al LNM din 1992. A jucat un rol important in negocierile pentru cumpararea combinatelor din cadrul grupului.  

BHIKAM C. AGARWAL
DIRECTOR FINANCIAR - ISPAT INTERNATIONAL: Are o experienta de 28 de ani in industria siderurgica. A avut functii de conducere in cadrul companiei, inca din 1989. Este responsabil pentru strategia financiara a societatii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oamenii de la Mittal Steel
/actualitate/oamenii-de-la-mittal-steel-1005303
1005303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.