O româncă de pe lista Most Wanted a Interpol lucra ca îngrijitoare în Italia. Cum a scăpat

Postat la 09 februarie 2019 168 afişări

O femeie de 55 de ani din Bârlad, aflată pe lista “Most Wanted” a Interpol, a dispărut din Italia, unde lucra ca îngrijitoare.

O româncă de pe lista Most Wanted a Interpol lucra ca îngrijitoare în Italia. Cum a scăpat

Liliana Victoria Sandu, aflată pe lista Interpol, fusese condamnată în România la 7 ani de închisoare, scrie Il Messaggero. Ea ar fi luat credite de la mai multe bănci din ţara noastră folosind acte false.

Căutată în baza unui mandat european, femeia lucra, din 2013, ca badante în Italia, în localitatea Cadore din provincia Belluno, localnicii nebănuind cu cine au de a face.

 

Descoperită de oamenii legii, ea urma să fie extrădată, dar a făcut recurs iar în aşteptarea unei decizii, a fost plasată în arrest la domiciliu. Înainte de audieri, însă, românca a dispărut, se pare cu ajutorul unui carabinier care a sunat-o ca să o avertizeze.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interpol,
lista,
italia,
romanca,
disparitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.