O româncă a creat cea mai frumoasă rochie de la nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle

Postat la 22 mai 2018 525 afişări

Nunta regală dintre prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle s-a terminat, dar ecourile celui mai important eveniment monden al anului sunt departe de a dispărea.

O româncă a creat cea mai frumoasă rochie de la nunta regală dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle

Astfel, nu doar cei doi au fost în centrul atenţiei, ci şi toţi invitaţii, ”radiografiaţi” cu atenţie de presa mondenă, care a încercat să afle care a fost cea mai frumoasă rochie de la nuntă.

Iar jurnaliştii de la The Telegraph au ţinut în prim plan mult timp o rochie superbă, purtată de Caroline Greenwood, soţia faimosului jucător de rugby Will Greenwood, apreciind că aceasta a fost cea mai frumoasă.

Şi pentru că toată lumea şi-a dorit să afle cine a creat-o, aveţi şi răspunsul:  Românca Maria Lucia Hohan, creatoarea de modă supranumită „regina rochiilor de nuntă”, scrie gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.