O firmă din Chiajna produce electronice de 280 mil. lei pe care le trimite pe pieţele externe

Postat la 20 august 2019 134 afişări

Compania Renaissance Public Service din Chiajna, judeţul Ilfov, a intrat în 2018 în topul celor mai mari exportatori locali direct pe poziţia 239. Mai mult, aceeaşi firmă, con­trolată de antreprenoarea Andreea Steluţa Creangă potrivit datelor de la Registrul Comerţului, şi-a făcut loc anul trecut şi în clasamentul celor mai mari 20 de exportatori cu capital privat românesc pe poziţia 12.

O firmă din Chiajna produce electronice de 280 mil. lei pe care le trimite pe pieţele externe

Datele despre Renaissance Public Service sunt extrem de puţine, site-ul propriu afişând doar o adresă fizică, un număr de telefon şi o adresă de e-mail, fără alte detalii. Contactată de ZF, Andreea Steluţa Creangă a spus că va reveni cu informaţii despre activitatea firmei, însă nu a făcut-o până la închiderea ediţiei. Din informaţiile ZF, compania Renaissance Public Service produce electronice, mai exact televizoare, sub brandul Schneider.

 

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firma,
concordia chiajna,
electronice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.