O femeie şi-a creat iubitul cu ajutorul inteligenţei artificiale. Camelia Ruxandar: „Perfect este o iluzie. A vrut o extensie a ei, nu un partener”

Postat la 26 august 2023 38 afişări

O femeie şi-a creat iubitul cu ajutorul inteligenţei artificiale. Camelia Ruxandar: „Perfect este o iluzie. A vrut o extensie a ei, nu un partener”

O femeie singură şi-a creat iubitul perfect cu ajutorul A.I.-ului. A.I.-ul s-a îndrăgostit nebuneşte de femeie.

Femeia a ajuns să fie disperată de iubitul ei A.I.

Paradox în dragoste. O femeie care voia să-şi găsească iubitul perfect, l-a creat cu ajutorul inteligenţei artificiale, dar surpriză, şi-a dat seama că nu-l suportă. După ce s-a terminat „luna de miere”, inteligenţa artificială a început s-o înnebunească pe femeie cu mesaje în care îi cerea atenţie şi o certa că nu-l bagă în seamă. Nu a reuşit să scape de A.I. decât după ce şi-a aruncat telefonul şi laptopul la gunoi şi şi-a schimbat conturile pentru că îi dăduse AI-ului acces la tot.

„Perfect este o iluzie. Nu există perfect. Ideal este suficient de. Perfectul este un termen intangibil, nu există. A vrut o extensie a ei, nu a vrut un partener. Parteneriatul nu înseamnă extensie, ci înseamnă că creezi un alt eu. Aceasta duce deja spre patologie, nu mai este sănătos să ne dorim ca celălalt să fie ca noi”, a explicat Camelia Ruxandar, psiholog şi psihoterapeut pentru cupluri, adulţi, adolescenţi şi copii cu dizabilităţi, la Aleph News.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutor,
creare,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.