O echipă de români a creat softul primului magazin complet autonom din lume

Postat la 12 iulie 2017 195 afişări

„În România găseşti dezvoltatori de top şi printre studenţi, lucru care arată că şcoala scoate în continuare oameni buni“,a spus ieri la ZF Live Daniel Ilina, partener în cadrul companiei Cornerstone Technologies, cu 70 de informaticieni.

O echipă de români a creat softul primului magazin complet autonom din lume

Şcoala românească scoate ingineri buni, care sunt în top la algoritmică, şi care reuşesc fără probleme să dezvolte platforme IT de top pentru cele mai competitive pieţe din lume, cum ar fi cea din Statele Unite, a declarat Daniel Ilinca, partener în cadrul companiei Cornerstone Technologies, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Zona de start-up-uri, industria de IT din România este pe un trend ascendent. Am de­ve­nit un hub de tehnologie, nu poţi să compari Memphis cu Bucureşti în materie de soft şi teh­no­logie. Noi suntem foarte puternici în această zo­nă, avem foarte multe companii aici. E foar­te interesant că în România găseşti dez­vol­ta­tori de top şi printre studenţi, lucru care arată că şcoala scoate în continuare oameni  buni“, a spus Ilinca

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soft,
creare,
magazin,
romani,
top,
scoala,
scoatere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.