O companie olandeză angajează 15 persoane în judeţul Mureş

Autor: Ioana Matei Postat la 04 februarie 2015 308 afişări

Funizorul de servicii şi soluţii software Integrated Systems Development Corporation (ISDC), a inaugurat un centru tehnologic de excelenţă în oraşul Târgu-Mureş şi vrea să angajeze până la sfârşitul anului 15 programatori în cadrul acestuia.

O companie olandeză angajează 15 persoane în judeţul Mureş

Compania a fost înfiinţată în urmă cu mai bine de 25 de ani în Olanda şi este prezentă pe piaţa autohtonă de 16 ani cu un sediu în Cluj-Napoca. Începand cu 1 noiembrie 2014, ISDC a deschis un nou centru tehnologic de excelenţă în Târgu-Mureş, iar conducerea companiei este în continuă căutare de programatori români specializati în tehnologiile .NET şi Java. Dincolo de competenţele tehnice, un alt criteriu pe care ISDC îl impune pentru viitorii angajaţi este cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat, întrucât ei se vor afla în permanentă legătura cu experţii din celelalte ţări şi cu clienţii străini.

“Am ales Târgu Mureş pentru noul nostru centru în urma unui amplu studiu din care a rezultat un potenţial foarte ridicat al forţei de muncă în domeniul IT în acest oraş. Din experienţa noastră de până acum, acest lucru s-a confirmat şi în întâlnirile pe care le-am avut cu potenţiali candidaţi şi drept urmare creşterea rapidă la 6 colegi în primele luni şi obiectivele noastre abmiţioase pentru 2015, printre care şi triplarea numărului de angajaţi din Târgu-Mureş. Pentru moment, punem un accent mai puternic pe găsirea de programatori cu expertiză în tehnologii .NET de ultimă generaţie şi o înţelegere a mediului de business în care activăm (e-learning şi financiar); dar în viitorul apropiat, dorim să lărgim căutarea şi spre colegi cu alte profiluri şi o gamă mai largă de tehnologii (Java, MarkLogic, etc)”, declară Daniel Bica – managing director ISDC România

În sediul din Cluj-Napoca al companiei lucrează peste 200 de experţi IT.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-companie-olandeza-angajeaza-15-persoane-in-judetul-mures-13803620
13803620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.