O companie din industria imobiliară şi-a dublat cifra de afaceri pe fondul interesului crescut pentru proprietăţi premium. Ce caută românii când aleg o astfel de locuinţă

Autor: Andra Stroe Postat la 03 martie 2022 91 afişări

O companie din industria imobiliară şi-a dublat cifra de afaceri pe fondul interesului crescut pentru proprietăţi premium. Ce caută românii când aleg o astfel de locuinţă

ANG Luxury Properties, companie imobiliară activă pe segmentul luxury, anunţă că anul trecut a avut o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, dublă faţă de 2020, pe fondul creşterii interesului românilor pentru locuinţe mai bune, cu facilităţi premium.

Potrivit reprezentanţilor businessului, încă de anul trecut compania a remarcat că profilul clienţilor interesaţi de piaţa imobiliară premium este unul din ce în ce mai educat şi că aceştia încep să aprecieze diferit nivelul de pregătire al unui consultant imobiliar. În topul cerinţelor clienţilor predomină poziţionarea, suprafeţele mari (de peste 200 de metri utili), vederea amplă şi cât mai mult intimitate, dar şi atenţie sporită pentru finisaje de lux. „Datorită cererii ridicate, compania îşi dezvoltă şi portofoliul de case, fiind din ce în ce mai mulţi clienţi care locuiesc deja în zonele rezidenţiale premium ale oraşului şi vor să se retragă într-o casă”, se precizează în comunicatul trimis de companie.

Numărul consultanţilor a crescut proporţional cu businessul, acum compania numărând 40 de consultanţi pe zona de luxury, de la 10 angajaţi, numărul de oameni cu care au pornit la drum la început de 2021. Totodată, businessul a avut peste 400 de şedinţe de consultanţă în cadrul biroului, care au generat tranzacţii de peste 88 de milioane de euro.

Pentru 2022, planurile companiei includ deschiderea a trei sedii noi, alături de trei parteneri. „Suntem în plină campanie de recrutare a agenţilor specializaţi în proprietăţi de lux, iar trainingul pe care îl oferim contra-cost este unul dintre cele mai cerute de pe piaţă”, a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

Totodată, ea a mai deschis o afacere complementară, NOAM, care va reprezenta un showroom de mobilă de 400 de mp într-o clădire de birouri din Capitală, care va fi gata la final de mai.  Showroom-ul aduce mobilă, finisaje şi decoraţiuni din Italia, de la fabrici şi branduri cu istorie pe segmentul de produse premium.

De asemenea, ANG Luxury Properties vor demara în 2022 şi primul proiect imobiliar în calitate de dezvoltatori sub brandul MONARC, care va îngloba zece case individuale cu piscină, cu suprafeţe între 200-250 mp şi curte de 250-500 mp, care se vor vinde complet mobilate şi utilate.

ANG Luxury Properties a fost fondată de Alexandru şi Nicoleta Manea în 2011 şi este o agenţie imobiliară care deservește cumpărători și vânzători de proprietăți de lux din zona de Nord a Bucureşitului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
imobiliare,
business

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.