Nunta regala a insemnat o gaura de 250.000 de lire in bugetul familiei Middleton

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 02 mai 2011 17 afişări

Casatoria fiicei Kate cu printul William a scos 250.000 de lire sterline (aproximativ 300.000 de euro) din buzunarele familiei Middleton.

Nota de plata a inclus 71 de camere la hotelul Goring din apropierea Buckingham Palace, numai acestea costand 85.000 de lire sterline, petrecerile dinaintea nuntii, dar si tinutele membrilor familiei si bijuteriile aferente. n calcul n-a intrat insa si apartamentul regal din cadrul hotelului de cinci stele, unde si-a petrecut Kate Middleton noaptea de dinaintea nuntii.

Michael si Carole Middleton, parintii printesei Kate, detin o firma care organizeaza petreceri si nu s-au abtinut de la cheltuieli cu aceasta ocazie.Cu cateva zile inainte de nunta, acestia au organizat doua petreceri in cinstea miresei la hotelul Goring, platind peste 1.500 de lire sterline pentru o sticla de sampanie Dom Perignon si 400 de lire sterline pentru o portie de caviar. n total, petrecerile au costat 25.000 de lire sterline.

Rochia de mireasa purtata de Kate a costat si ea 40.000 de lire sterline. n total, cele trei Middleton - Kate, mama ei Carole si sora ei Pippa au purtat rochii in valoare de 70.000 de lire sterline, semnate de designeri precum Sarah Burton si Catherine Walker. Iar costumele barbatilor din familia Middleton - Michael si fiul sau James, au costat in jur de 10.000 de lire sterline.

O alta cheltuiala uriasa pentru familia Middleton se spune ca ar fi fost cea pentru cerceii miresei, care ar fi costat cam 15.000 de lire sterline, la care s-au adaugat alte 30.000 de lire pentru cerceii si colierul lui Carole, cerceii Pippei si acele de cravata din aur ale lui Michael si James.

Pe lista ar mai fi si pantofii miresei Kate semnati de designerul Alexander McQueen, precum si buchetul de mireasa, care se ridica la 3.000 de lire sterline.

n total, gaura din bugetul familiei Middleton a fost estimata la 250.000 de lire sterline, suma pe care familia lui Kate nu pare sa fi avut dificultati sa o stranga si sa o cheltuie in mai putin de o saptamana, potrivit lui Chas Roy-Chowdhury de la Association of Chartered Certified Accountants, citat de DailyMail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
nunta regala,
buget,
Middleton,
familie
/actualitate/nunta-regala-a-insemnat-o-gaura-de-250-000-de-lire-in-bugetul-familiei-middleton-8215308
8215308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.