Nunta printului William creste afacerile comerciantilor. Vezi ce suveniruri au scos la vanzare

Autor: Ana Raduta Postat la 21 martie 2011 45 afişări

Dincolo de costurile impresionante pe care le implica, nunta printului William cu Kate Middleton se transforma si in sursa de venituri pentru unii comercianti. Deja au fost scose la vanzare o serie de suveniruri, dintre care unele sunt de-a dreptul inedite.

Imediat dupa ce a fost anuntata logodna dintre cei doi, producatorii de suveniruri s-au pus pe treaba, astfel incat sa prinda cat mai mult timp pana la evenitmentul care va avea loc pe 29 aprilie.

Au fost lansate deja de reprezentantii palatului Buckingham vesela si moneda cu chipurile celor doi, insa in magazinele de suveniruri si-au facut loc si obiecte mai putin conventionale, create de producatori independenti. Vezi in imaginile urmatoare cum arata suvenirurile lansate cu ocazia unei nunti regale.

Sursa:time.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nunta,
William,
comercianti,
vanzare
/actualitate/nunta-printului-william-creste-afacerile-comerciantilor-vezi-ce-suveniruri-au-scos-la-vanzare-8081339
8081339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.