Noul Porsche Macan, tractat de Dacia Duster

Autor: Ioana Matei Postat la 10 aprilie 2014 1977 afişări

Dacia a avut parte de publicitate neaşteptată, odată cu un incident care s-a desfăşurat la un eveniment de presă din Maroc, în care jurnalişti din toată lumea au testat calităţile noului SUV compact Porsche Macan.

Noul Porsche Macan, tractat de Dacia Duster

Jurnalistul britanic Gavin Green, redactor al publicaţiei Car Magazine a postat pe reţeaua de socializare  Twitter imagini şi comentarii care arătau cum o Dacia Duster tractează un Porsche Macan după ce acesta s-a împotmolit pe un teren accidentat.

„Porsche Macan blocat pe un traseu accidentat în Maroc. Dacia Duster îl salvează este comentariul pe care jurnalistul l-a alăturat fotografiei în care SUV-ul Porsche era salvat de Duster.

Într-o postare ulterioară, Gavin a descris cum, în continuarea traseului, noul Porsche poate să facă faţă şi terenului accidentat: „Macan s-a descurcat pe traseu accidentat chiar mai bine decât mă aşteptam. A supravieţuit şi fără ajutorul Daciei Duster”.

Preţul pentru un Porsche Macan este de 64.593 euro, în cazul modelului pe benzină, cu 340 CP şi a celui pe Diesel, cu 258 CP şi ajunge la 87.927 euro pentru modelul Porsche Macan pe benzină cu 400 CP.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-porsche-macan-tractat-de-dacia-duster-12447345
12447345
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.