Noul BMW Seria 6 Cabriolet va fi lansat in Romania in luna martie 2011

Postat la 18 noiembrie 2010 61 afişări

BMW va lansa pe piata locala noul model Seria 6 in luna martie a anului viitor, dupa ce vehiculul va fi prezentat in premiera mondiala la salonul auto de la Los Angeles, care se va desfasura in perioada 19 - 28 noiembrie, potrivit unui comuniat al BMW Romania.

Oficialii BMW nu au comunicat inca pretul modelului exclusivist. Noul Seria 6 Cabriolet va fi disponibil in doua versiuni de motorizare pe benzina, care dezvolta 320, respectiv 407 cai putere. In dotarea standard, cele doua motoare beneficiaza de transmisie automata cu opt trepte de viteza.Vehiculul este echipat standard cu Drive Dynamic Control, un sistem care permite conducatorilor sa opteze pentru propriile reglaje ale suspensiei, iar sistemul Adaptive Drive, disponibil ca optiune, ofera amortizoare si bare stabilizatoare controlate electronic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BMW,
Cabriolet,
Seria 6
/actualitate/noul-bmw-seria-6-cabriolet-va-fi-lansat-in-romania-in-luna-martie-2011-7729741
7729741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.