Nordis Group îl numeşte pe Răzvan Botezatu în poziţia de Operations Manager

Autor: Andra Stroe Postat la 01 aprilie 2021 402 afişări

Nordis Group îl numeşte pe Răzvan Botezatu în poziţia de Operations Manager

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux, anunţă printr-un comunicat de presă planuri de consolidare a poziţiei pe piaţa locală şi numirea lui Răzvan Botezatu în funcţia de Operations Manager. Acesta va fi implicat în toate activităţile grupului de creare şi livrare de produse şi servicii imobiliare şi va contribui la expansiunea afacerii.

Ca Operations Manager, Răzvan Botezatu va fi implicat în toate activităţile Nordis Group şi va contribui direct la crearea strategiei operaţionale de termen mediu şi lung, planificare, control, îmbunătăţirea sistemelor şi proceselor de management şi implementarea unor „best practices” în domeniu. Mai mult, acesta va avea în vedere şi creşterea performanţei şi eficienţei diferitelor activităţi şi unităţi din cadrul grupului Nordis şi va contribui la păstrarea unui mod de operare compliant.

„Îmi doresc să fiu parte din acest business şi să contribui la dezvoltarea sa şi, în egală măsură, să punem România pe harta destinaţiilor de turism şi rezidenţiale de 5 stele din Europa. Îmi voi folosi experienţa de leadership dobândită în diferite domenii de activitate ca să aduc câteva elemente din «lumea corporatistă», care vor contribui la accelerarea expansiunii Nordis Group. (...) Desigur, îmi voi folosi abilităţile pentru a contribui la creşterea capabilităţilor de vânzări, marketing şi cele de leadership din cadrul Nordis”, a declarat Răzvan Botezatu.

Acesta a ocupat, în trecut, poziţia de Enterprise Commercial Lead în cadrul Microsoft Romania, Head of Commercial Excellence în cadrul Coca-Cola Hellenic Romania şi Director, Services and Strategic Accounts Operations, în cadrul Xerox Central Europe, Israel and Turkey, cu performanţe şi rezultate excelente.

Ca Operations Manager în cadrul Nordis Group va mentora managerii juniori şi va colabora cu ceilalţi manageri din grup, cu partenerii şi clienţii Nordis, în toate ariile funcţionale din organizaţie, care au impact asupra operaţiunilor companiei.

Răzvan Botezatu îşi propune să aducă în cadrul Nordis Group, o companie cu antreprenoriat românesc, experienţa sa de top management, de peste 10 ani, dobândită în companiile multinaţionale în care a activat.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux. Nordis Group propune un model unic de investiţie pe piaţa internă: clienţii pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani şi un randament anual garantat de 7%. Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel şi Nordis Property Management.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
botezatu,
pozitie,
manager

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.