Nokia 6 este un hit. Tot stocul s-a vândut în mai puţin de 1 minut

Autor: Florin Casota Postat la 19 ianuarie 2017 3051 afişări

Telefonul Nokia 6 a fost anunţat în urmă cu câteva săptămâni şi lumea a răspuns încântată. Mai mult, peste 1 milion de oameni s-au înregistrat pe site pentru evenimentul de flash sale.

Nokia 6 este un hit. Tot stocul s-a vândut în mai puţin de 1 minut

Azi a avut loc vânzarea găzduită pe site-ul JD.com, iar tot stocul s-a epuizat în 60 de secunde. Totuşi retailerul nu a vrut să dezvăluie câte unităţi a vândut, ci doar că în curând va mai avea loc încă o vânzare. Înainte de asta, peste 100,000 de oameni au precomandat telefonul.

Nokia 6 are procesor octa-core Snapdragon 430, display de 5.5inch 1080p, 4GB de RAM si 64GB memorie internă, o cameră frontală de 8MP şi cea din spate de 16MP. Bateria este de 3.000 mAh, vine cu Android 7.0, iar preţul este de doar 245 de dolari.

Momentan produsul este disponibil doar în China.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.