Nicolae si Elena Ceausescu, deshumati. Legistii au prelevat probe de la Nicolae Ceausescu

Postat la 21 iulie 2010 21 afişări

Ramasitele pamantesti ale sotilor Nicolae si Elena Ceausescu sunt deshumate, miercuri dimineata, pentru a fi luate cateva probe pentru testare ADN, singurul fiu al acestora care se mai afla in viata, Valentin Ceausescu, dorind sa se stabileasca daca acestea sunt ale parintilor sai.

Sapaturile la locurile in care ar fi inmormantati sotii Ceausescu au inceput marti, in jurul orei 7.00, potrivit unui reprezentant al Cimitirului Ghencea Civil, presa neavand voie sa asiste. Potrivit unui reprezentant al cimitirului, membrii familiei sotilor Ceausescu au cerut ca exhumarea sa nu fie publica. La exhumare participa Mircea Oprean, sotul Zoiei Ceausescu, acesta fiind deja in cimitir.

Probele biologice ce vor fi prelevate la exhumare vor fi trimise la un laborator pentru testarea ADN, care va stabili daca ramasitele sunt sau nu ale sotilor Ceausescu. Dupa deshumare si prelevarea probelor, ramasitele pamantesti vor fi reinmormantate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deshumare,
Ceausescu,
legisti,
probe,
test,
ADN
/actualitate/nicolae-si-elena-ceausescu-deshumati-legistii-au-prelevat-probe-de-la-nicolae-ceausescu-6647077
6647077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.