Netflix e prinsă în caruselul Nasdaq-ului şi primeşte o lovitură de minus 9% pe bursă înainte de deschidere, după o creştere de 15% săptămâna trecută

Autor: Alex Ciutacu Postat la 31 octombrie 2018 52 afişări

Netflix e prinsă în caruselul Nasdaq-ului şi primeşte o lovitură de minus 9% pe bursă înainte de deschidere, după o creştere de 15% săptămâna trecută

Acţiunile Netflix au înregistrat o scădere de 9,4% pe Nasdaq înainte de deschiderea şedinţei de tranzacţionare de mieruri, în contextul în care majoritatea companiilor din componenţa indicilor au fost lovite de scăderi, potrivit CNBC.

Săptămâna trecută, acţiunile Netflix au crescut cu circa 15% la anunţarea rezultatelor trimestriale. Compania s-a ridicat la nivelul estimărilor cu privire la venituri şi chiar a raportat aproape 7 milioane de utilizatori noi.

Cu toate acetea, investitorii nu pierd timpul, iar miercuri la ora 15.50, la scurt timp după deschiderea bursei americane, acţiunile Netflix erau în creştere cu 7%, tranzacţionându-se la circa 305 dolari per acţiune, la o capitalizare de piaţă de peste 133 de miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
crestere,
nasdaq

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.