Netflix a lansat prima parte al ultimului sezon din The Crown

Autor: Raul Peterlin Postat la 16 noiembrie 2023 139 afişări

Primele patru episoade din seria finală a serialului The Crown de la Netflix au fost lansate. Sezonul cu numărul şase al dramei regale prezintă evenimentele de la sfârşitul anilor 1990, inclusiv relaţia prinţesei Diana cu Dodi Al Fayed, potrivit BBC.

Netflix a lansat prima parte al ultimului sezon din The Crown

Noul sezon este împărţit în două părţi. Primele patru episoade au fost lansate pe Netflix, joi, la ora 08:00 GMT. Celelalte şase episoade vor fi lansate pe 14 decembrie.

Sezonul 6 începe cu Diana (interpretată de Elizabeth Debicki) şi Prinţul Charles (Dominic West) petrecând prima lor vară despărţiţi, ca un cuplu divorţat, alături de fiii lor, Prinţul William (Rufus Kampa) şi Prinţul Harry (Fflyn Edwards).

Noile episoade prezintă evenimentele de la sfârşitul anilor 1990, inclusiv relaţia prinţesei Diana cu Dodi Al Fayed şi evenimentele care au dus la moartea Dianei în 1997.

Cu toate acestea, lansarea serialului a fost întâmpinată cu critici din cauza inexactităţilor istorice.

Kelly Swaby, un istoric regal, a declarat că „În calitate de istoric, uneori îmi vine să plâng”.

Netflix a declarat anterior că serialul „a fost întotdeauna prezentat ca o dramă bazată pe evenimente istorice”.

Cea mai recentă serie a fost scrisă din nou de Peter Morgan, care a creat serialul extrem de popular, difuzat din 2016.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
the crown,
sezon,
episoade

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.