Netanyahu spune că nu este clar dacă se va ajunge la un acord privind ostaticii

Autor: Laura Buciu Postat la 25 februarie 2024 19 afişări

Netanyahu spune că nu este clar dacă se va ajunge la un acord privind ostaticii

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că încă nu este clar dacă din discuţiile în curs de desfăşurare duminică se va materializa un acord privind ostaticii, refuzând să discute detalii. El spune că gruparea militantă islamistă Hamas trebuie să „revină la o situaţie rezonabilă”.

Netanyahu, vorbind într-un interviu acordat CBS News, a adăugat că se va întâlni cu personalul duminică seara pentru a revizui un plan militar dublu care include evacuarea civililor palestinieni din Gaza şi o operaţiune de distrugere a batalioanelor Hamas rămase.

„Dacă vom avea un acord, acesta va fi oarecum întârziat, dar se va întâmpla. Dacă nu vom avea un acord, o vom face oricum”, a declarat el pentru CBS.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
netanyahu,
acord,
ostatici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.