Nelu Iordache a înşelat BCR cu 15,7 milioane euro, bani luaţi cu acte false pentru proiectul autostrăzii

Postat la 30 aprilie 2013 32 afişări

Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, a înşelat BCR un 15,7 milioane de euro, bani pe care i-a luat pentru proiectul primului tronson al autostrăzii Nădlac-Arad folosind acte false şi le-a ascuns asociaţilor celorlalte două firme partenere cum a obţinut finanţarea.

Nelu Iordache a înşelat BCR cu 15,7 milioane euro, bani luaţi cu acte false pentru proiectul autostrăzii

 Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, a fost trimis în judecată în dosarul privind deturnarea fondurilor primite pentru primul tronson din autostrada Nădlac - Arad, de aproximativ 22 de kilometri, fiind acuzat de delapidare, fals în înscrisuri, spălare de bani şi înşelăciune.

Procurorii îl acuză pe Nelu Iordache că a înşelat atât Banca Comercială Română, cât şi partenerii de afaceri, firmele din asocierea Romstrade SRL - Monteadriano Engenharia E Construcao SA - SC Donrep Construct SRL, atunci când a participat la licitaţia pentru primul tronson din autostrada Nădlac-Arad.

Potrivit rechizitoriului trimis de procurori Tribunalului Bucureşti, instanţa care va judeca dosarul, pentru a îndeplini condiţiile de participare la licitaţia organizată de CNADNR SA, Romstrade avea nevoie de susţinerea celor două firme partenere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nelu-iordache-a-inselat-bcr-cu-15-7-milioane-euro-bani-luati-cu-acte-false-pentru-proiectul-autostrazii-10822138
10822138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.