Negoiţă: Oprescu e de o seamă cu tatăl meu, îl respect. Nu avem un conflict, ci diferenţe de opinie

Postat la 22 mai 2013 38 afişări

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat miercuri că primarul Sorin Oprescu este de o seamă cu tatăl său şi că îl respectă foarte mult, el arătând că nu are un conflict cu edilul pe tema recentralizării serviciilor de salubritate în Bucureşti, ci doar diferenţe de opinie.

Negoiţă: Oprescu e de o seamă cu tatăl meu, îl respect. Nu avem un conflict, ci diferenţe de opinie

 Întrebat dacă se poate spune că primarii de sector i-au declarat război lui Sorin Oprescu, având în vedere şi faptul că i-a reproşat acestuia că în Centrul vechi nu este curăţenie, Negoiţă a precizat: "Nu încercaţi să creaţi impresia că există vreun conflict".

"Primarul general este de o seamă cu tatăl meu. Eu îl respect foarte mult. Nu există niciun conflict, ci ne dorim toţi deopotrivă să găsim cea mai bună variantă şi căile cele mai bune astfel încât cetăţeanul bucureştean să beneficieze de cele mai bune servicii", a adăugat Negoiţă.

El a admis că între primarul general Sorin Oprescu şi primarii de sector există divergenţe în ceea ce priveşte recentralizarea serviciilor de salubritate în Bucureşti.

"Diferenţa de opinie nu înseamnă neapărat conflict. Este adevărat că avem nişte diferenţe de opinii. Că avem conflict, nu. Cel puţin din partea mea, nu", a mai spus Negoiţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/negoita-oprescu-e-de-o-seama-cu-tatal-meu-il-respect-nu-avem-un-conflict-ci-diferente-de-opinie-10894811
10894811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.