Ne iubim prin swipe şi like. Cât costă dragostea pe aplicaţia The League

Postat la 09 ianuarie 2024 36 afişări

Ne iubim prin swipe şi like. Cât costă dragostea pe aplicaţia The League

The League este o platformă de dating exclusivistă. The League îţi caută partener în funcţie de profilul de LinkedIn.

Un abonament pe un an poate ajunge pana la 30.000 $ pe an.

Cât mai costă dragostea? Dacă o cauţi unde trebuie poţi să dai pe ea şi 30.000 de dolari pe an. Atât te costă să ajungi printre utilizatorii de elită ai aplicaţiei The League – platforma de dating care iţi caută un partener în funcţie de profilul de LinkedIn. Dar să nu te aştepţi că sunt suficienţi banii, ca să iţi găseşti dragostea trebuie să stai mai întâi pe o listă de aşteptare. The League susţine că a reuşit să facă două milioane şi jumătate de cupluri, anul trecut.

Indiferent dacă stai pe Bumble, Tinder sau printre elitele din „Ligă”, ieri a fost ziua în care ai avut cele mai multe şanse la iubire. E deja o tradiţie ca persoanele singure să trimită cele mai multe mesaje de flirt în prima duminică din noul an. Numărul mesajelor e cu 22% mai mare decât în restul anului, iar cel al like-urilor date cu 18% mai mare. Peste 2 milioane de cupluri s-au format cu ajutorul platformei The League.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
costuri,
dragoste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.