Năsui: M-aţi chemat aici fiindcă am închis nişte robineţi de bani pentru nişte mafii politice

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 martie 2021 1016 afişări

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, le-a reproşat senatorilor PSD că l-au chemat în Parlament pentru că a „închis robineţi de bani care mergeau către nişte mafii politice” şi spune că nu se lasă intimidat de moţiunea simplă din Senat.

Năsui: M-aţi chemat aici fiindcă am închis nişte robineţi de bani pentru nişte mafii politice

„Din aceste moţiuni reiese un clasament al fricii PSD şi al fricii unui vechi sistem de a face politică. Mai întâi Vlad Voiculescu şi apoi eu. Sunt cumva invidios pe Vlad că l-aţi luat înainte, înseamnă că a deranjat interesele dvs poate chiar mai mult mai mult decât mine, dar promit că voi face mai bine”, spune Claudiu Năsui.

Ministrul Economiei le-a reproşat social-democraţilor OUG 114.

„Vorbiţi despre destabilizarea economiei în 70 de zile. Recunosc că este chiar hilar - de la PSD care a dat OUG 114. Mai ţineţi minte acel OUG? PSD care a destabilizat economia într-o singură zi? S-a numit Miercurea Neagră. Care a venit cu geniile economice Vâlcov, Andruşcă... Îi mai ţineţi minte? Chiar şi dl Dragnea, domnul dublu-condamnat... Aţi destabilizat economia în creştere economică”, a adăugat Năsui.

El susţine că motivul depunerii moţiunii simple nu îl reprezintă „dragul economiei sau al românilor”.

„M-aţi chemat aici fiindcă am închis nişte robineţi de bani care mergeau către nişte mafii politice pe care nici măcar nu aveţi ruşinea să nu le menţionaţi. Am deranjat interesele dvs financiare. Înainte eraţi loviţi de o justiţie care începea să funcţioneze şi acum sunteţi loviţi unde vă doare mai tare - la bani. Aveţi impresia că puteţi să mă intimidaţi, dar nu veţi reuşi. Dezmăţul pe banii contribuabilului s-a încheiat”, mai spune Claudiu Năsui.

În moţiune, social-democraţii îl acuză pe Claudiu Năsui că nu are o strategie pentru susţinerea industriei româneşti.

„Dacă o putere străină ostilă şi-ar fi propus să destabilizeze economia naţională şi producţia românească, cea mai rapidă cale de a realiza acest obiectiv ar fi fost să-l pună pe Claudiu Năsui ministru la Economie. Nici cele mai oculte forţe externe, nici cele mai perfide planuri de subminare a unei economii naţionale n-ar fi reuşit, în ani de zile, dezastrul produs de Claudiu Năsui în fruntea Ministerului Economiei în doar 70 de zile”, potrivit moţiunii simple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
năsui,
moţiune,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.