N. Dan:Şeful PSD ar trebui să ştie că bucureştenii nu se încălzesc cu glumiţe nesărate de politician

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 noiembrie 2022 40 afişări

Nu trebuie să fii olimpic la matematică ca să înţelegi că în ultimii doi ani am alocat sume considerabil mai mari pentru termie decât administraţia trecută, afirmă primarul Capitalei, Nicuşor Dan, după glumele lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

N. Dan:Şeful PSD ar trebui să ştie că bucureştenii nu se încălzesc cu glumiţe nesărate de politician

„Pentru împrospătarea memoriei domnului Marcel Ciolacu, şeful de partid al Gabrielei Firea, cea care a adus Primăria Capitalei în faliment, iată graficul cu sumele alocate pentru termie de municipalitate din 2012 până în prezent. Nu trebuie să fii olimpic la matematică ca să înţelegi că în ultimii doi ani am alocat sume considerabil mai mari pentru termie decât administraţia trecută. Am făcut şi facem în continuare investiţii în reabilitarea sistemului termic , inclusiv din bani europeni, lucru complet ignorat de colega domnului Ciolacu”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Primarul Capitalei precizează că sumele sumele pe care le are PMB de plătit în prezent, „care provin cum am mai spus din diferenţele de tarif impus de ANRE şi tariful real, sunt mult peste bugetul nostru”.

„De aceea, solicit sprijinul Guvernului pentru oricare dintre soluţiile pe care le-am propus: alocări din fondul de rezervă sau ridicarea plafonului de îndatorare ca să ne putem împrumuta. Şeful PSD ar trebui să ştie că bucureştenii nu se încălzesc cu glumiţe nesărate de politician”, încheie edilul.

El a postat un grafic potrivit căruia suma alocată pentru termie a crescut din 2012 până în prezent.

„Nu m-a dus capul până acum să îl sun pe Câciu să-i cer să-i plătească datoriile lui Nicuşor Dan”, spune Marcel Ciolacu, după ce primarul Capitalei i-a cerut să-l sune pe ministrul de Finanţe, astfel încât să fie identificată o soluţie în ce priveşte datoria companiei Termoenergetica faţă de Elcen.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a făcut miercuri un nou apel la Guvern să sprijine Capitala „pentru a putea trece cu bine de această iarnă”.

„Funcţionarea Termoenergetica şi a ELCEN-ului este o necesitate şi pentru asta sunt convins că, împreună cu Executivul, vom găsi soluţii”, afirma edilul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan,
ciolacu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.