N.Dan, despre tramvaiele Imperio: Primăria a câştigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 aprilie 2023 26 afişări

Primarul Nicuşor Dan a anunţat că Primăria Bucureşti a câştigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene privitor la achiziţionarea tramvaielor Imperio.

N.Dan, despre tramvaiele Imperio: Primăria a câştigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene

Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti care a anulat o penalitate de peste 80 de milioane de lei aplicată Primăriei de minister.

„Am câştigat procesul cu Ministerul Fondurilor Europene, Curtea de Apel Bucureşti anulând penalitatea de 84 milioane lei pe care acesta ne-o aplicase. (...) Întărirea forţei juridice a Primăriei a fost una dintre priorităţile mele şi se dovedeşte încă o dată că am procedat corect”, a anunţat primarul Nicuşor Dan pe Facebook.

Potrivit primarului, cele 100 de tramvaie Imperio au fost finanţate prin Programul Operaţional Regional, iar Ministerul a aplicat o penalitate de 10% din valoarea contractului, susţinând că au existat abateri în procedura de atribuire din 2019.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
tramvaie,
proces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.