MTS anunţă că salariile vor fi majorate de la 1 ianuarie 2019

Postat la 08 august 2018 100 afişări

Salariile angajaţilor din Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) vor fi majorate de la 1 ianuarie 2019, anunţă instituţia condusă de Ioana Bran, în condiţiile în care angajaţi din unităţile subordonate MTS, cluburi sportive municipale, complexuri sportive naţionale au intrat în grevă generală.

MTS anunţă că salariile vor fi majorate de la 1 ianuarie 2019

"Ministerul Tineretului şi Sportului anunţă că nici una dintre unităţile din teritoriu nu şi-a întrerupt activitatea în urma grevei generale anunţată pentru astăzi de către conducerea Sindicatului Naţional Sport şi Tineret. De asemenea, activitatea sportivă a loturilor şi echipelor naţionale nu a fost deloc afectată şi se desfăşoară în condiţii normale. Cifra de aproape 4.000 de grevişti anunţată de conducerea SNST nu poate fi reală, din simplul motiv că MTS are doar 2998 angajaţi.Mai mult, MTS a solicitat unităţilor din teritoriu date exacte ale situaţiilor locale şi, din informaţiile centralizate până la această oră, dintre cei 2998 de angajaţi, doar aproximativ 200 se află în grevă, (deci un procent de 7% din nr total al salariaţilor), situaţie care nu mai poate fi asimilată cu termenul de „grevă generală”, potrivit unui comunicat de presă al ministerului Tineretului şi Sportului, remis miercuri MEDIAFAX.

Potrivit MTS, nici cei aproximativ 200 de salariaţi aflaţi în grevă nu au depus solicitări către directorii de unităţi, cu 48 de ore înainte, ci doar au semnat nişte tabele de adeziune.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.