Motivul pentru care clienţi din toată lumea cumpără bijuterii din aur din Scoţia

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 octombrie 2019 148 afişări

Amatorii de bijuterii rare îşi pot satisface apetitul pentru asemenea accesorii fie cumpărând ceva în ediţie limitată, fie ceva care este rar datorită materialelor folosite la confecţionarea sa.

Motivul pentru care clienţi din toată lumea cumpără bijuterii din aur din Scoţia

În acest din urmă caz, un exemplu ar fi gama de bijuterii realizate cu aur de la singura mină de acest metal a Scoţiei, Cononish, lansată de casa scoţiană producătoare de bijuterii Hamilton & Inches. Colecţia creată de Hamilton & Inches numără 30 de piese inspirate de bijuterii din epoca victoriană şi de trecutul regal al Scoţiei, scrie Financial Times. Doritorii de bijuterii confecţionate cu aur scoţian vor avea doar câţiva ani la dispoziţie să facă achiziţia, deoarece rezervele estimate de metal preţios ajung doar pentru opt ani de producţie.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.