Motivul BIZAR pentru care oamenii dintr-o ţară se închină la chipul unei actriţe din România

Postat la 22 aprilie 2019 153 afişări

Actriţa Maia Morgenstern a comentat faptul că într-un lăcaş de cult din Bogota, capitala cu opt milioane de locuitori a Columbiei, enoriaşii se roagă la mai multe imagini cu ea, în rolul Fecioarei Maria, din filmul „Patimile lui Hristos”, regizat de celebrul şi controversatul Mel Gibson.

Motivul BIZAR pentru care oamenii dintr-o ţară se închină la chipul unei actriţe din România

Constantin Chiriac, directorul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, a declarat că, în Catedrala Monserrate din Columbia, există portrete de mari dimensiuni ale Maiei, în rolul Fecioarei Maria, la care oamenii se închină.

Maia Morgenstern se arată impresionată de descoperire: „Acest film a avut un impact foarte puternic la vremea respectivă, a fost iubit, a fost contestat, a surescitat, a stârnit discuţii, a stârnit o mare controversă, care m-a costat, m-a consumat, pentru că a fost aşa, o volbură întreagă. Filmul nu a trecut neobservat şi nu a fost un eveniment oarecare.

Un singur lucru pot spune. Faptul că a impresionat şi că impresionează atâţi oameni chipul meu sau felul în care m-am apropiat de personaj e un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioşează“.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
actrite,
bizar,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.